Opomena za muža vlasnice cvećare: Svi detalji eskplozije u naselju Leštane

Autor: Natalija Remenjak

Hronika

28.02.2019

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica nepoznatih napadača bacila su u utorak oko tri sata ujutru bombu na cvećaru "Dalija" u Ulici Save Kovačevića u beogradskom naselju Leštane. Motiv napada se istražuje, a policija ne isključuje mogućnost da se radi o opomeni za muža vlasnice cvećare, koji je u zatvoru, ili njihove sinove!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
ŠTETA 10.000 EVRA: Lokal bio pun cveća za 8. mart

Dvojica maskiranih mladića najpre su štanglom razbila izlog, a potom ubacila kašikaru i pobegla. Slučaj je policiji u devet ujutro prijavila vlasnica cvećare Daliborka Z. (44) kada je došla na posao.

- Deset godina zakupljuje lokal kod mene. Radna i vredna žena koja je od osam do osam sati u radnji. Osim cvećare, koja je totalno uništena, geleri su probili zid i uništili lokal pored. Šteta je velika, biće potrebno 10.000 evra kako bi se sve saniralo - kaže za Srpski telegraf vlasnik lokala.

Za Daliborku kolege trgovci imaju samo reči hvale.

- Ne znam ko bi njoj bacio bombu i to u trenutku kada je napunila cvećaru zbog 8. marta. Kada je došla na posao, bila je šokirana prizorom koji ju je sačekao. Strašno - kaže jedna koleginica.

Sinovi pucali komšiji u stomak

Sinovi Daliborke Z. našli su se na stranama crne hronike pre dve godine, kada su iz obesti pretukli komšiju i upucali njegovog sina.

- Upozorio sam komšiju Ivana da ne juri motorom po naselju jer može da pregazi nekoga, ima tu i dece. On me je izvređao i otišao, a ubrzo se vratio s bratom Dušanom. Počeli su krvnički da me tuku, a onda ranili u stomak mog sina, koji je izleteo iz dvorišta da me brani - ispričao je svojevremeno Ljubomir Ristić.

Policija ne isključuje mogućnost da je eksplozija povezana sa poslovima njenog muža.

- Dugo je živeo u inostranstvu, a kada se vratio u Srbiju, bavio se prevarama. Iako je završio u zatvoru, moguće da je nekome ostao dužan, pa žele da ga opomenu - kaže naš sagovornik i dodaje da je istraga usmerena i na njihovu decu, koja takođe imaju problem sa zakonom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading