Deda (71) uhvaćen u švercu: Mogao da potruje pse, mačke i decu?!

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

27.02.2019

15:14 >> 15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom carinske kontrole u blizini Vršca danas je zaplenjen kombi sa pola tone robe poreklom iz Mađarske, u kom se nalazila hrana za pse i mačke, kafa, čokolade i lego kocke, koju nije pratila nikakva dokumentacija, saopštila je Uprava carine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Prekršaj je otkriven oko jedan sat posle ponoći, nakon što su carinski službenici zaustavili „pežo ekspert“ vršačkih registarskih oznaka.

U razgovoru sa carinicima 71-godišnji Vrščanin je rekao da se vraća iz Subotice, gde je kupio hranu za pse i mačke, pokazavši pri tom i fiskalni račun prodavnice hrane za kućne ljubimce u kojoj ju je navodno nabavio

Međutim, roba za koju je račun bio izdat nije odgovarala onoj koja je zatečena u kombiju. Roba je bila namenjena prodaji na pijaci u Vršcu, a kupljena je na subotičkoj pijaci, gde je vozač dobio lažni fiskalni račun "u slučaju da bude zaustavljen".

Detaljnom kontrolom utvrđeno je da se u kombiju nalazi 380 kilograma hrane za pse i mačke koja je bila spakovana u džakove od po 10 i 3 kilograma

Pored toga, otkriveno i oko 20 kilograma kafe različitih proizvođača, ali i 530 čokolada, kao i 81 kutija lego kocki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading