Monstruma u zatvoru posetio samo otac

Autor: T.M. - M. Ž. L.

Hronika

21.08.2017

17:45 >> 18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođaci Maje Đorđević (38) i njenog sina Mihaila (4), koje je brutalno ubio Marko Nikolić (43) ispred Centra za socijalni rad u Rakovci, održali su 40-dnevni pomen žrtvama.

RepublikaFoto: pixabay.com/facebook.com/Maja Djordjevic
Monstruma koji je ubio suprugu i sina ispred Centra za socijalni rad niko ne posećuje

Nikolić je 12. jula zadavio sina, kog je viđao preko socijalnog, a potom mrtvog dečaka bacio ispred majčinih nogu. Monstrum je tad nožem nasmrt izbo bivšu suprugu Maju.

Najbliža rodbina u subotu je na groblju Orlovača odala pomen nastradaloj ženi i njenom mališanu.

- Strašna tragedija, niko ne može da se oporavi od ovog šoka! Još nam je teško i dalje ne možemo da se pomirimo s tim da Maje i Mihaila više nema - priča rođaka.

Monstrum Marko Nikolić uhapšen je odmah posle stravičnog zločina i otada se nalazi u pritvoru. Kako Srpski telegraf saznaje, on je u zatvoru miran i ne pravi nikakve probleme. Članovi porodice skoro i da ga ne posećuju.

- Nikolić je sam u ćeliji, skoro ni s kim i ne priča. Najnormalnije jede i spava, a u posetu mu je za više od mesec i po dana dolazio samo otac, i to prošle nedelje. Majka i brat ga nijednom nisu posetili u pritvoru, kao da su ga se odrekli zbog zločina koji je počinio - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading