Čudan čovek, biće sa njim kad-tad problema: Kolege u strahu radile sa Đurđevim, a ovako se ponašao pre krvavog zločina!

Autor: Mediji, Republika

Hronika

26.02.2019

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijama Auto-moto saveza Srbije u petak se dogodio stravičan zločin u kome je stradao predsednik AMSS Mirko Butulija, kada ga je sa više hitaca usmrtio generalni sekretar Predrag Đurđev koji je zatim izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Predrag Đurđev

Zaposleni u toj firmi nemaju reči hvale za Đurđeva koji je u prostorijama firme izvršio krvavi pir. U najmanju ruku mnoge kolege kažu da je bio čudan lik koji je budi strah u svima.

Prema rečima kolega Predraga Đurđeva, on je 2014. došao u AMSS, a neke kolege su još pri prvom susretu sa njim stekle negativan utisak.

- Sećam se da su neke kolege, kada je Đurđev tek počeo da radi u preduzeću, rekle Butuliji i još nekim kolegama da će sa njim kad-tad biti problema. Videlo se da nije sav svoj. Bio je vrlo nesiguran kad priča i kad hoda, a imao je i upečatljiv pogled, nekako izgubljen i uvek je izgledao kao da gleda u daljinu zamišljeno - kaže sagovornik za beogradske medije i dodaje da je svima bilo neverovatno i to što je Đurđev radio u Auto-moto savezu Srbije, a nije imao vozačku dozvolu.

 

 

- On nije nikad polagao vožnju. Takođe, nije se ženio, a niko iz firme ga nije nikad video u ženskom društvu, a iako je imao preko 40 godina, živeo je sam sa majkom. Grickao je i nokte, tako da ih praktično nije ni imao, skroz su bili pojedeni. Osim svega toga, bio je zaljubljenik u oružje - kaže sagovornik.

Kako dodaje, Đurđev je često dolazio u sukob sa svojim kolegama.

- Mnogi su zbog toga sa njim imali strogo poslovnu komunikaciju. Videlo se da se on boji za svoje radno mesto, tj. bojao se da će neko da mu ga preotme. Videlo se da je nekako nesiguran u sebe - kaže izvor i napominje da je Đurđev bio neko ko je neretko sabotirao svoje kolege.

- Znao je da uđe u konflikt sa kolegama, a onda se ponašao nenormalno. Recimo, kolegu sa kojim je imao čarku prijavljivao je da mu dolazi na vrata noću i zvoni mu na interfon. To, naravno, nije bilo tačno, nego je on to u svojoj glavi umislio. Kao paranoik neki. Delovao je kao da ima traumu još iz rane mladosti ili detinjstva - pričaju poznanici Đurđeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading