UŽAS KOD ČAČKA: Devojčici pukao grudni koš zbog topovskog udara!

Autor: blic.rs

Hronika

21.08.2017

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (10) iz Konjevića kod Čačka teško je povređena na porodičnom veselju kada je u blizini nje eksplodirao "topovski udar".

RepublikaFoto: pixabay.com
Lekari zbrinuli devojčicu kojoj je teško povređen grudni koš

Devojčici je od eksplozije teško povređen grudni koš. Kako saznajemo od očevidaca, jedan od gostiju na porodičnom veselju, kome je prisustvovala i povređena devojčica, aktivirao je "topovski udar", eksplozivnu napravu koja se prilikom vojnih vežbi koristi za fingiranje eksplozije bombe.

- Odjeknula je strašna eksplozija. Ljudi koji su bili u blizini su popadali, a dete koje je bilo odmah pored mesta gde je "topovski udar" eksplodirao, skoro da nije davala znake života - priča očevidac nesreće za "Blic".

Povređena devojčica prebačena je u čačansku bolnicu. Lekari su utvrdili da su povrede koje su joj nanete opasne po život. Zbog teških povreda, iste večeri transportovana je u Beograd.

- Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. Mi smo je zdravstveno zbrinuli, ali je zbog stanja u kom je bila lečenje moralo biti nastavljeno u Institutu za majku i dete u Beogradu. Koliko znamo, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne - kaže Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading