Brutalan napad na zamenika tužioca u Smederevu: Aleksandar Kuzmanović pretučen u restoranu

Autor: Tanjug

Hronika

23.02.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik višeg javnog tužioca u Smederevu Aleksandar Kuzmanović večeras je pretučen. Tužilac je napadnut u jednom restoranu u Smederevskoj Palanci, gde je bio sa sinom, kada je nepoznati muškarac najpre počeo da ga vređa i preti rečima "znam ja vas tužioče dobro". Potom je muškarac prišao stolu i dva puta udario Kuzmanovića koji je pao sa stolice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo je "Novostima" potrvdio Viši javni tužilac, Dragan Lopušina.

- Kuzmanović je zadobio udarac u predelu slepoočnice, a prilikom pada sa stolice je povredio i nogu. Pomoć mu je odmah ukazana u Domu zdravlja. Tokom večeri, međutim, njemu je pozlilo i trenutno je u bolnici, izjavio je za "Novosti" Lopušina.

Tužilac Lopušina kaže da je napadač uhapšen, i najoštrije osuđuje napad na kolegu.

- Napadač mu se obratio kao tužiocu pogrdnim rečima i uz pretnje. Nedopustivo je da nosioci pravosudnih funkcija, koji samo rade svoj posao, budu na ovaj način tretirani. Tužilaštvo će preduzeti sve mere da napadač bude adekvatno procesuiran, kaže Lopušina.

Ovo je za dva dana drugi napad na nosioce pravosudnih funkcija.

 

 

Naime, policija traga za Dejanom P. koji je u bekstvu nakon što je juče uputio ozbiljne pretnje sudskom veću Višeg suda u Smederevu.

Dejan P. je suprug laborantkinje Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Smederevu, koja je uhapšena je prošle godine pod optužbom da je kolegama na poslu u posudu sa kafom sipala otrovan pesticid. 

Pretnje su odmah službeno prijavljene. Izdat je nalog za njegovo privođenje, ali ga policija do večeras nije pronašla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading