Užas nad užasima! Šabana mrtvog opljačkali!

Autor:

Hronika

20.02.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu u Nemačkoj, ukradena je torbica Šabana Šaulića u kojoj je bila celokupna zarada sa nastupa u klubu "Farinda" u Bilefeldu, gde je pevao veče pre tragedije.

Foto: Neue Westfälische

Odakle je novac sa nastupa najverovatnije ukraden? Kako je lopov uspeo da ga uzme? Šta kaže organizator poslednjeg Šabanovog nastupa u Nemačkoj o toj večeri?

Da li je neko posle nesreće video Šaulićevu torbicu posle nesreće? Da li se sumnja da su je lekari ili policajci ukrali? 

Šta je rečeno pevačevoj rodbini o njegovoj zaradi kada su stigli u bolnicu? Šta se desilo sa stvarima klavijaturiste Mirsada Kerića? Šta je izjavio Šaulićev kum, koji je i dalje u bolnici?

Odgovore na ova, ali i mnoga druga, pitanja, čitajte u Srpskom telegrafu za 21. februar, kao i na portalu Republika.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deran

21.02.2019 09:15

Kako je mislio da unese 15 hiljada evra u Srbiju? A, pa da. On je Saban, niko ga ne bi ni pregledao na carini. A i porez bi platio, samo tetki da odnese lek.