BRUTALAN NAPAD U NOVOM SADU: Krvnički tukao vozača hrvatskog autobusa!

Autor: Agencije

Hronika

20.02.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan putnik fizički je brutalno je danas pretukao vozača međugradskog autobusa hrvatskog prevoznika Čazmatrans, na stanici u Novom Sadu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Putnik iz autobusa prevoznika Čazmatrans, hrvatskih registarskih oznaka, udario je više puta vozača u momentu kada su putnici izlazili iz autobusa. Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao da pobegne - ispričao je očevidac.

Napadač je pokušao da pobegne do svoga automobila, odnosno do taksi vozila koje je bilo parkirano na obližnjem parkiralištu. Međutim, njega je stigla i privela obližnja patrola saobraćajne policije.

Očevici su ispričali da je vozač autobusa nakon napada imao vidljive povrede glave i da mu je tekla krv.

Prema rečima očevidaca, napadač je bio vidno u pripitom stanju."Vikao je i na slučajne prolaznike da ga ne gledaju jer će ih udariti i zaletao se na njih, ali su ga policajci zadržali", kazali su očevici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading