Advokat Neđeljka Đurovića tvrdi da on nikad nije priznao ubistvo, a to nije ono najgore!

Autor: novosti.rs

Hronika

18.02.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati požarevački advokat Jovan Stanojević, koji zastupa Neđeljka Đurovića (28), iz Požarevca, osumnjičenog za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24), iz Čačka, tvrdi da među dokazima u ovom slučaju ne postoji nijedan koji tereti njegovog branjenika.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Miloš Mileusnić/Neđeljko Đurović

- Pregledao sam sav dokazni materijal koji mi je dostavljen i u njemu nema ni jednog jedinog dokaza koji na bilo koji način ukazuje na umešanost mog branjenika. Takođe, nema ni one izjave o kojoj su neki mediji pisali, u kojoj je moj branjenik, navodno, priznao policiji da je izvršio ubistvo. Takve izjave nema, nikad nije ni postojala, jer moj branjenik tako nešto nikad nije izjavio. U dokaznom materijalu priložena je samo njegova izjava data tužiocu, u kojoj on negira izvršenje ubistva - rekao je Stanojević.

On dodaje da u postupku prepoznavanja niko od svedoka nije prepoznao osumnjičenog Neđeljka, što, takođe, govori u prilog njegove nevinosti. Njemu je pritvor određen od 29. januara, i na takvu odluku njegov branilac podneo je žalbu. Međutim, odgovor na nju još uvek nije dobio, iako je istekao zakonski rok od sedam dana.

- Osim odgovora na žalbu, još uvek mi nisu pristigli ni rezultati DNK analize. Sledeće što predstoji u ovom postupku jeste saslušanje svedoka, koje je zakazano za narednu sredu i četvrtak - rekao je advokat Stanojević.

Foto: instagram.com/Nedjeljko Djurovic
Neđeljko Đurović

Neđeljko Đ. uhapšen je 28. januara zbog sumnje da je dan ranije nožem usmrtio Miloša Mileusnića, u beogradskom naselju Zvezdara. Neđeljko je zaposlen u kostolačkom privrednom društvu RIO, a povremeno je boravio u Beogradu, gde njegova porodica ima svoj stan.

Prilikom saslušanja pred višim tužiocem, on je izjavio da pokojnog Miloša nije poznavao, nikad ga nije video, niti mu je bilo kako naudio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading