Diler iz Vršca priznao krivicu: Uhvaćen sa marihuanom, dobio sedam godina zatvora

Autor: Tanjug

Hronika

16.02.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Đaković (61) iz Vršca osuđen je na sedam godina zatvora zbog dilovanja marihuane. On je sa Višim tužilaštvom u Novom Pazaru sklopio sporazum o priznanju krivice.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Portparol Tužilaštva Asmir Mehović rekao je radiju Sto plus da je sporazum prihvatio i Viši sud posle čega je presuda postala pravosnažna. 

- On je priznao izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga zbog čega je osuđen na na sedam godina zatvora. Pored toga, oduzet mu je i automobil koji je koristio prilikom izvršenja krivičnog dela - kazao je Mehović. 

Đaković je uhapšen u zajedničkoj akciji novopazarske i granične policije, prilikom ulaska u Srbiju iz Crne Gore, na graničnom prelazu Špiljani. 

Policija je pretresom njegovog vozila pronašla specijalno izrađene bunkere u kojima su bila skrivena 24 paketa marihuane, ukupne težine 21,8 kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading