Detalji zločina u Kladovu: Zgrabio motiku, pa rođenom bratu RASCOPAO GLAVU, komšije slušale stravične krike!

Autor: blic.rs

Hronika

15.02.2019

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog sumnje da je, sa više udaraca motikom u glavu, pokušao da ubije rođenog brata Stevana M. (45), policija u Kladovu lišila je slobode Boru M. (47), iz sela Grabovica.

RepublikaFoto: pixabay.com
Motikom pokušao da ubije brata/Foto: Ilustracija

- Braća su se posvađala u kući – kaže izvor iz istrage. – Prepirku su, potom, nastavili u dvorištu, a Bora se, iznenada, latio motike.

Kako se ispostavilo, Bora M. je zadao više udaraca motikom svom rođenom bratu u glavu.

- Komšije su čule kako Stevan zapomaže: "Nemoj, Boro, ubićeš me’". Dotrčali su i uspeli nekako da obuzdaju razjarenog Boru S. - kaže sagovornik.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je Stevana B. zbrinula u Kladovu, nakon čege je urgentno upućen na Odeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Boru.

- Pacijent je primljen sa prelomom lobanje. On je odmah operisan i, trenuntno, je van životne opasnosti, ali se njegovo stanje prati – kazao je dr Siniša Srbulović, neurohirurg.

Policija je Boru M. lišila slobode i, uz prijavu zbog pokušaja ubistva, privela. Nakon saslušanja, njemu je određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading