Kristijan Golubović ipak ostaje u "Zabeli"!

Autor: T. M.

Hronika

15.02.2019

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu treći put je odbio molbu Kristijana Golubovića, jednog od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji", za uslovni otpust sa izdržavanja osmogodišnje zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog dilovanja heroina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

Golubović je ispunio jedan od uslova za prevremeni otpust, pošto je odležao dve trećine zatvorske kazne. Međutim, to nije bilo dovoljno da dobije pozitivno mišljenje zatvora, tako da ostaje u požarevačkom zatvoru Zabela.

- Na ovo rešenje suda Golubović ima pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu u roku od tri dana od prijema rešenja - rekla je za medije portparolka Višeg suda Bojana Stanković.

Podsetimo, Kristijan Golubović je 2014. pravosnažno osuđen na osmogodišnju robiju, a u kaznu mu je uračunato i tri i po godine, koje je proveo u pritvoru pre nego što je pušten da se brani sa slobode. On je neko vreme uspevao da odlaže izvršenje ove kazne, sve do 2016, kada je sproveden u zatvor. Puna kazna Goluboviću za ovo delo ističe u aprilu 2020. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading