OSUMNJIČEN ZA SMRT MLADIĆA IZ APATINA: Taksista pobegao sa mesta nesreće, pa se napravio lud i porodici IZJAVIO SAUČEŠĆE!

Autor: Republika

Hronika

14.02.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav V. (46) taksista iz Apatina koji je pronašao beživotno telo Gojka Grozdanića u lokvi krvi uhapšen je juče, a da ceo slučaj bude još bizarniji, on je neposredno nakon smrti izjavio saučešće porodici preminulog tinejdžera.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Gojko Grozdanić

Taksista je uhapšen zbog sumnje da je u subotu oko 3.30 sata na putu Stapari-Prigrevica automobilom marke "opel" pregazio rukometaša Gojka Grozdanića (20).

Da stvar bude gora, osumnjičeni je posle nesreće policiji prijavio da je pronašao telo mladića pored puta, a nekoliko sati kasnije otišao je kod njegovih roditelja, izjavio im saučešće i opisao u kakvom stanju je bilo Gojkovo telo, prenose beogradski mediji.

- Istragom je utvrđeno da je upravo taksista koji je prijavio telo na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesrećni Gojko je iskrvario na mestu, a osumnjičeni pobegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je video pregaženog mladića, ali je prećutao da ga je upravo on usmrtio kolima - priča izvor i dodaje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje od 48 sati zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povređenom.

Preminuli Gojko sahranjen je juče u rodnoj Prigrevici, a muškarac koji je osumnjičen za njegovu smrt, uhapšen je baš u vreme njegove sahrane.

RepublikaFoto: ST/J. MILJUŠ
Neutešna porodica: Majka Irena, Gojokov prijatelj (sredina) i brat Strahinja

Gojkov otac Mile, majka Irena i brat Strahinja od subote su van sebe. Jako teško su podneli Gojkovu smrt i tri dana su se pitalo ko bi mogao da pregazi Gojka i ostavi ga da umre nasred puta.

Mile je istakao da mu se tada javio taksista koji je pronašao mrtvog Gojka.

- Našao ga je taksista, sve mi je ispričao. Bilo je 20 minuta do četiri kada ga je našao i zvao policiju. Bio je sav u lokvi krvi - rekao je Mile.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading