Morao sam da je izbodem, iznervirala me! Serijski silovatelj napao servirku u liftu, a ovako se branio u policiji

Autor:

Hronika

12.02.2019

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Dušana Murgaškog Pikasa (60) koji je tri puta robijao zbog silovanja žena, podneta je krivična prijava za ubistvo u pokušaju, pošto je u liftu u jednoj od zgrada KC Vojvodine u nedelju po podne nožem nasrnuo na radnicu, nakon što je samo dva meseca proveo na slobodi.

RepublikaFoto: rtv.rs/printscreen
Dušan Murgaški silovao tri žene među kojima i jedna devojčica od 14 godina

Višestruki silovatelj iz Novog Sada, koji je prekjuče uhapšen po četvrti put zbog sumnje da je izbo nožem Marijanu Č. (44), servirku u KC Vojvodine, priznao je na saslušanju u policiji da je nasrnuo na ženu, tvrdeći da ga je ona iznervirala!

- Bio sam u Urgentnom centru na trežnjenju, a kad sam izašao iz bolnice, video sam ljude u uniformi. Mislio sam da će oni mene da jure, pa sam prvo uleteo u zgradu, a potom i u lift. Hteo sam da se sakrijem. U liftu je bila neka žena. Drsko mi je rekla: "Šta ćeš ti u ovom liftu, ovo je lift za radnike." Jako me je iznervirala i izvadio sam nož - navodno je rekao Pikaso na saslušanju u policiji.

Kako se saznaje, Murgaški je u Urgentni centar dospeo u nedelju, kada ga je ekipa Hitne pomoći zatekla kako pijan leži na ulici.

- Doveli su ga na detoksikaciju i rehabilitaciju i posle nekog vremena on je pušten kući. Međutim, umesto da ode kući, on je uleteo u zgradu koja je 50 metara udaljena od objekta iz kog je izašao - kaže izvor i dodaje da je tada usledio napad na servirku Marijanu Č.

- Napao ju je nožem i povredio je. Ona je istrčala iz lifta sva krvava, vrištala je. Tada su zaposleni u ćošku lifta primetili muškarca kako se krije. Primetili su da u desnoj ruci drži nož i da mu je lice krvavo. Tražili su od njega da baci oružje i on je tada pokušao da im se suprotstavi, ali je brzo savladan. Tada je došla i policija - prepričava dramu sagovornik za beogradske medije.

Inače, Dušan Murgaški je srpskoj javnosti poznat po tome što je čak tri puta robijao zbog silovanja žena, među kojima je i jedna maloletnica (14).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading