Trojicu azilanata danas privode na saslušanje: Tinejdžerku ucenjivali pornićem

Autor: Natalija Remenjak

Hronika

12.02.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Mesi (31) iz Somalije biće danas saslušan zbog sumnje da je pod pretnjom nožem silovao 18-godišnju K. S. (18) iz Beograda, dok ih je Nigerijac A. M. (29) posmatrao. Policija je privela još jednog Somalijca I. G. (20) zbog sumnje da je imao seks sa ovom Beograđankom dok je bila maloletna!

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Ilustracija

Namamio je

Užas koji je preživela tinejdžerka iz Beograda dogodio se u nedelju u Ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu. Somalijac ju je upoznao dok se ona zabavljala sa njegovim zemljakom I. G., s kojim je bila i zatrudnela, ali je odlučila da abortira.

- Mesi je došao kod druga iz Nigerije u posetu i pili su rakiju. Potom mu je rekao da ima eksplicitne fotografije K. S. i kako bi mogao da je ucenjuje da će ih objaviti ukoliko ne dođe i pridruži im se. Na taj način je i uspeo da je namami i ona je ubrzo došla u njihov stan i ne sluteći šta je čeka - kaže za Srpski telegraf S. K., koja je azilantima izdala stan tri dana ranije.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Marina Starčević

Policajka Marina spasla devojku

Policajka Marina Starčević i njen kolega Marko Jovanović su munjevito reagovali kada je trčeći prema njima pomoć tražila 18-godišnja K. S.

- Odmah su pozvali Interventnu, koja je savladala i uhapsila osumnjičene azilante koji su im sve vreme pružali otpor - kaže izvor iz policije.

Ona dodaje da je ovom stravičnom zločinu kumovala i ljubomora. Kako kaže, kada je Mesi nazvao K. S., ona je u tom trenutku bila sa I. G. Saznavši to, Mesi se iznervirao i rekao joj da smesta dođe kod njega.

- Kada se devojka pojavila na vratima, Mesi ju je odmah uvukao u sobu i silovao! A. M. je sve vreme bio prisutan, ali ništa nije uradio da ga spreči. S obzirom na to da su obojica bili pijani, ona je uspela da se u jednom momentu otrgne i istrči na ulicu, gde je naletela na policajku kojoj je sve ispričala - nastavlja stanodavka i dodaje da tinejdžerku ne poznaje, ali da je čula da je problematična i da je ranije bila u vezi sa Mesijevim drugom Somalijcem, čije je dete abortirala.

Ilustracija

Devojka je kao maloletnica zatrudnela sa Mesijevim zemljakom, ali je abortirala

Opirali se hapšenju

Kada su shvatili da devojke nema, Mesi i A. M. su uspaničeno istrčali na ulicu i uleteli pravo u ruke policajaca. Obojica su bili pijani, a Mesi se čak i opirao hapšenju.

- Pre samo tri dana smo izdali stan A. M., koji je delovao pristojno. Napravili smo ugovor, on je potpisao, platio i sve je bilo u redu. Bila sam šokirana kada sam juče oko 17 časova došla kući i zatekla policiju u svom dvorištu - kaže S. K.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading