Direktor bolnice u Novom Pazaru otkrio sve o stanju Andrije Draškovića

Autor: Tanjug

Hronika

11.02.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor novopazarskog zdravstvenog centra dr Meho Mahmutović, izjavio je za Tanjug da se Andrija Drašković (55) nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice i da se očekuje nakon poslepodneva njegov transport za Beograd.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Andrija Drašković

- Odmah po prijemu u Opštu bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković je hitno smešten na odeljenje intenzivne nege, takozvanu koronarnu jedinicu, gde je odmah uključena tromboliza, nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju - rekao je Mahmutović.

On kaže da Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja.

- Po planu je predviđeno da se preveze u tercijalnu ustanovu u Beogradu gde će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stenta - zaključio je Mahmutović.

Kkontroverzni biznismen Andrija Drašković je jutros tokom skijanja osetio bol u grudima, nakon čega mu je ukazana hitna pomoć na Kopaoniku, a potom je prebačen u Novi Pazar, gde mu se, u odnosu na vreme kada je stigao, zdravstveno stanje poboljšalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading