SEKTAŠI IZ OBRENOVCA OSTAJU U PRITVORU: Preti im godina robije!

Autor: Republika

Hronika

09.02.2019

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Satanistima Marku Đ. (21) i Katarini P. (34) iz Obrenovca, koji su krajem prošle godine snimali i preko Fejsbuk grupe prenosili užasan ritual klanja psa, produžen je pritvor na još 30 dana.

Ilustracija

Na snimku koji je zgrozio javnost vidi se mladić koji kolje psa lutalicu ponavljajući reči "kefo zote", dok je devojka koja je sve snimala davala uputstva. Inače, sumnja se da su mladić i devojka pripadnici zloglasne sekte "Crna ruža".

Nakon što je Fondacija pokreta Levijatan objavila na svojim društvenim mrežama ovaj snimak, oglasio se i ministar policije Nebojša Stefanović.  Počinioci su vrlo brzo i uhapšeni zbog  sumnje da su izvršili krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja, a tada im je određen pritvor od 30 dana.

- Osnovno tužilaštvo u Obrenovcu podiglo je optužnicu protiv Marka Đ. i Katarine P., njima je produžen pritvor na još 30 dana. Tužilaštvo je zatražilo maksimalnu kaznu, koja je po zakonu godinu dana za zlostavljanje i ubijanje životinja.

Obavljena su neuropsihijatrijska veštačenja oboje koja su pokazala da su oboje uračunljivi, što znači da prilikom odbrane ne mogu da se vade na neuračunljivost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading