OVAKO JE "PAO" UBICA KRISTINE KAPLANOVIĆ

Autor: informer.rs/Republika

Hronika

19.08.2017

17:43 >> 17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloša Srebrić (35), zvani Flekica, trenutno je u pritvoru za ubistvo Kristine Kaplanović - "devojke sa pumpe". Uhapšen je nakon što su ga prepoznale kolege nesrećne devojke.

RepublikaFoto: facebook.com/Kristina Kaplanović/TV Prva/printskrin
Uhapšen u svom stanu u kojem je živeo sa trudnom ženom

Miloša su u petak, nakon hapšenja, prepoznale Kristinine kolege, koje su bile svedoci zločina, a Srebrić je nakon toga pao i na poligrafskom ispitivanju.

Na saslušanju pred tužiocem je ćutao, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Miloš je uhapšen u sredu uveče u beogradskom naselju Mirijevo, gde trenutno živi sa trudnom suprugom, a u njegovom stanu pronađena je ručna bomba.

- On nije pružao nikakav otpor prilikom hapšenja, ali je u početku glumio da je ljut što ga policija uznemirava, tvrdeći da nema nikakve veze sa Kristininim ubistvom. Međutim, kada su ga svedoci zločina videli i prepoznali kao ubicu, zaćutao je i nije hteo da sarađuje sa policijom - rekao je dobro obavešten izvor.

Miloš je, prema njegovim rečima, najpre odbio poligrafsko ispitivanje, ali je kasnije pristao. 

- Pao je na poligrafskom ispitivanju i protiv njega je napisana krivična prijava za teško ubistvo, razbojništvo i nedozvoljeno držanje oružja. Nakon toga je odveden na saslušanje kod nadležnog tužioca, a potom mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana - naveli su u policiji.

Inače, Miloš je već bio osam godina na robiji zbog razbojništava, droge i krađa.

Kristina Kaplanović ubijena je 25. maja nakon što ju je razbojnik tokom pljačke upucao u glavu na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading