POBEDA SRPSKOG TELEGRAFA: Hranitelju ipak sude za silovanje štićenice

Autor:

Hronika

08.02.2019

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko M. (60), hranitelj iz Šida koji je sklopio nagodbu s tužilaštvom i priznao da je punih šest godina silovao i seksualno uznemiravao štićenicu M. V. (17), ipak će završiti na sudu. Naime, Mirko M. je pokušao da izbegne veću robiju, pa je u zamenu za kaznu od godinu dana kućnog zatvora sve priznao, ali je sud odmah reagovao i odbio sramni sporazum o priznanju krivice.

RepublikaFoto: facebook.com
Mirko M. iskorišavao težak život devojčice

Kako je Srpski telegraf pisao, bludni hranitelj koji je za negu deteta od države dobijao novac tereti se da je godinama prisiljavao maloletnicu da ga oralno zadovoljava, a u nekoliko navrata je i silovao.

Monstrum je devojčicu napastvovao u porodičnoj kući, a čitav slučaj je otkriven kad se M. V. požalila zaposlenima u Centru za socijalni rad i ispričala kroz kakav pakao je prolazila.

Mirko M.: Zadovolji me, odradi dobro posao, pa ću ti uzvratiti istom merom

- Devojčicine traume počele su čim je došla u porodicu. S nepunih 11 godina Mirko M. je počeo seksualno da je uznemirava. Tražio je od M. V. da ga dodiruje po telu, pričajući joj kako će se tako još više zbližiti i postati kao pravi otac i ćerka i kako će je još više voleti ukoliko bude poslušna i bude radila sve što joj on naredi - priča naš izvor iz istrage.

Foto: Srpski telegraf

Prema njegovim rečima, vremenom se maltretiranje nastavljalo sve više, a napasnik je od maloletnice zahtevao da postanu bliskiji.

- Tražio je da ga M. V. oralno zadovoljava. Sve vreme joj je ponavljao da će joj uzvratiti istom merom, ako dobro "odradi posao". Monstrum se ni tu nije zaustavio, već je nekoliko puta prisilio štićenicu na seksualni odnos - kaže naš sagovornik.

Foto: Srpski telegraf

Devojčica je ćutala iz straha da će ostati bez porodice i kuće i da će se vratiti u bedu iz koje je došla. Na kraju je skupila hrabrost i sve otkrila socijalnim radnicima. Slučaj je prijavljen policiji, a nasilnik je uhapšen. On je pokušao da prođe s blažom kaznom, ali je sud ipak odlučio da dođe do suđenja i da Mirko M. pokuša da ospori optužbe za koje ga štićenica tereti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading