Dea van životne opasnosti, a evo ko joj pruža podršku ispred VMA

Autor: Republika

Hronika

07.02.2019

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dea Đurđević jutros je teško povređena u lančanom sudaru na Dedinju, ali je van životne opasnosti.

RepublikaFoto: wikimedia.org/e-stock: M. RAFAILOVIĆ

Kako javlja TV Prva, Dea je u svesnom stanju prevezena na VMA i razgovarala je sa lekarima, nakon što joj je posle sudara sa automobilom autobus, koji je naleteo na nju, otkinuo ruku.

Ona nema unutrašnje povrede organa, niti unutrašnje krvarenje i nalazi se van životne opasnosti, a operacija u kojoj se najbolji hirurzi trude da joj prispoje ruku je i dalje u toku.

Ispred VMA nalaze se majka i voditeljkin emotivni partner Mladen Mijatović, koji je i njen kolega sa TV Pink, kao i brojni saradnici sa ove televizije.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 6 časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu. Najpre su se sudarila dva automobila. Potom su u njih udarila dva autobusa, pa još nekoliko vozila. 

Naime, kada je došlo do prvog sudara putničkih vozila, voditeljka i drugi vozač su izašli da utvrde štetu, i tada je autobus naleteo na Đurđevićevu i doslovno joj otkinuo ruku.

Kako saznajemo, još uvek ima nade da voditeljka neće ostati bez ruke, jer se najbolji hirurzi na VMA bore da joj prispoje ovaj ekstremitet, a na čelu tima je čuveni mikrohirurg doktor Marko Bumbaširević.

U ovoj nesreći teško su povređene još dve osobe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading