Minut pre nego što ju je pokosio autobus: Ovo je Dea rekla kolegama nakon sudara sa automobilom!

Autor: Republika

Hronika

07.02.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod bolnice Dragiša Mišović.

RepublikaFoto: instagram.com/pinkmediagroup
Dea Đurđević i Predrag Sarapa

Rano jutros, oko 6 časova, došlo je do lančanog sudara dva autobusa i tri automobila u kom je mlada voditeljka teško povređena, jer je ostala bez ruke.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila, voditeljka je pozvala kolege na TV Pink i javila im da će kasniti na posao zbog udesa, a nekoliko minuta kasnije na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku, prenose beogradski mediji.

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo već je bez nje ostala kada ju je udario autobus.

Đurđevićeva je, prema poslednjim informacijama, van životne opasnosti na VMA i nema unutrašnjih povreda, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading