DRAMA KOD BUJANOVCA NA SVETOG SAVU: Devojka htela da skoči sa stene da se ubije

Autor: Republika

Hronika

02.02.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci Nagip Salihu i Jeton Redžepi, zaposleni u policijskoj stanici u Preševu, sprečili su devojku iz okoline Bujanovca da izvrši samoubistvo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Sve se dogodilo u nedelju na Svetog Savu, a uobičejeni nedeljni odlazak na prepodnevnu  kafu pretvorio se akciju spasavanja dvadesetogodišnje devojke iz okoline Bujanovca.

Dok su policajci sedeli u kafiću utrčao je čovek i sav usplahiren rekao kako je sreo devojku u veoma lošem stanju koja je krenula da se penje ka steni u selu Oraovica -kaže redžepi i dodaje:

- Jedan meštanin nam je prijavio da u blizine svoje kuće primetio devojku kako se uplakana popela na brdo Kacapup sa leve strane u prvcu Oraovačkih jezera u blizini sela Oraovica. Rekao nam je da ne zna šta namerava ali da je veoma uznemirena. Iako smo bili van službe kolega i ja smo seli u automobil i krenuli ka brdu - opisuje hrabri policajac. 

- Uočili smo da se na kamenoj steni, visine oko 50 metara nalazi uplakana devojka. U međuvremenu nam se pridružio jedan meštanin i zajedno smo se popeli do nje. Kolega je razgovarao sa njom a ja i taj čovek smo joj se polako prikrali, uhvatili je za ruke i uspeli da je pomerimo sa stene - seća se Redžepi.

Jeton i Salihu rade u polciji u Preševu od 2002. godine od momenta kada je formirana multietnička policija.

- Smatram da svaki policajac mora odmah da reaguje bez obzira da li je na službenom zadatku ili ne. Naš prioritet je da pomognemo svakome  kome je pomoć potrebna, i to je bilo presudno da izaberemo ovaj posao - dodaje Redžepi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading