Detalji hapšenja pedofila: Namamio devojčicu preko Instagrama, pa je pipkao

Autor: K. J.

Hronika

01.02.2019

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elvedin D. (36) uhapšen je zbog sumnje da je u zgradi Bor pipkao devetogodišnju devojčicu. Kako saznajemo, napasnik je preko Instagrama kontaktirao s maloletnicom, pa je namamio da dođe u ulaz zgrade, gde je potom nasrnuo na nju.

RepublikaFoto: Printskrin
OPREZ: Majka upozorila sugrađane na manijaka

Slučaj je otkriven nakon što se devojčica požalila majci, koja je odmah alarmirala policiju.

- Devojčica je ispričala da joj je Elvedin D. podigao jaknu i stavljao ruke oko struka. Govorio joj je da joj uzima mere jer je predodređena da bude manekenka. Preplašena maloletnica uspela je da se otrgne i pobegne. Odmah je ispričala majci šta se dogodilo - priča naš izvor iz istrage.

Kako saznajemo, Elvedin D. je na saslušanju negirao krivicu. On je odranije poznat policiji po krađama, zbog čega je osuđivan čak 15 puta.

Foto: Printskrin

- Odležao je nekoliko godina zbog krađa, a u poslednje vreme je bio na uslovnoj slobodi i nosio je nanogicu. Mogao je svakoga dana da izađe po dva sata u šetnju. Izgleda da je baš taj period između 13 i 15 sati koristio da spopada decu - kaže naš sagovornik.

Manijak: Samo ti uzimam mere, predodređena si da budeš manekenka

Komšije iz zgrade Bor, u kojoj je došlo do napada, kažu da su poslednjih dana viđale Elvedina D. kako se muva oko zgrade.

- Primetili smo da se danima šunja oko naše zgrade u istom vremenskom periodu. Nismo znali da je pedofil, ali smo znali da je narkoman i sitni lopov. Tek kad je uhapšen, čuli smo da je i po drugim zgradama napadao decu. Ovakvim zlotvorima je mesto u zatvoru do kraja života - kaže komšinica Džemila K.

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ
Novi Pazar

Inače, u zgradi Bor, u kojoj je manijak nasrnuo na devojčicu u septembru prošle godine, izbio je požar u kojem su nastradale tri osobe. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading