Tužna sudbina: Za tri godine ubili joj dva dečka

Autor:

Hronika

01.02.2019

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina P., devojka Miloša Mileusnića (24) iz Čačka, koga je nožem iskasapio Neđeljko Đurović (28), za samo tri godine na skoro identičan način izgubila je dva dečka. Naime, ona se pre veze sa Mileusnićem zabavljala sa Strahinjom Ičelićem (28), koji je likvidiran u sačekuši 2016, samo nekoliko meseci nakon što je izašao s robije.

RepublikaFoto: Printskrin
Katarina i Miloš

Iličić, sin vlasnika kladionica i kockarnica u Čačku, ubijen je kad se taksijem dovezao kući.

- Primetio je da ga neko sve vreme prati. Pozvao je majku i rekao joj šta se dešava, a po ulasku u stan izašao je na terasu koja se nalazi u prizemlju. Ubica ga je tada uočio i ispalio nekoliko hitaca u njega. Teško ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, ali je podlegao povredama na operacionom stolu - kaže naš sagovornik.

Katarina P. se posle gubitka dečka oporavila i počela vezu s Mileusnićem. Nažalost, ponovo je prošla kroz isti pakao 27. januara, kad je Miloš usmrćen ispred zgrade u kojoj je živeo, i to dok se vraćao od Katarine. Za brutalni zločin osumnjičen je Đurović, koji je u policiji priznao da je bez ikakvog razloga nasrnuo na mladića. U tužilaštvu je, međutim, negirao zločin.

Foto: Printskrin
Strahinja Ičelić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading