Uhapšen pedofil u Novom Pazaru: Manijak pipkao devojčice u hodnicima zgrada!

Autor: Tanjug

Hronika

31.01.2019

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Novom Sadu uhapsila je E. D. (37) iz tog grada, osumnjičenog da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice, saopštila je danas novopazarska policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Sumnja se da je E.D. desetogodišnju devojčicu 30. januara ove godine uveo u ulaz jedne stambene zgrade u Novom Pazaru i pokušao da je dodirne po intimnim delovima tela.

Devojčica je sve ispričala roditeljima koji su alarmirali policiju. Njena majka o svemu je obavestila i pratioce na jednoj društvenoj mreži na kojoj je napisala da je "pedofil namamio njenu ćerku u ulaz zgrade, podigao joj jaknu i stavljao ruke na struk kako bi joj uzeo mere da bi bila manekenka", prenosi Blic.

On se sumnjiči i da je 28. januara ove godine, u ulazu druge stambene zgrade u centru Novog Pazara, takođe dodirivao po intimnim delovima tela dvanaestogodišnju devojčicu. 

Osumnjičenom je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading