PROMENIO PRIČU DA SE IZVUČE? Ubica sa Zvezdare se vadi na ludilo

Autor: T. M. - B. K. - N. R.

Hronika

30.01.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica studenta se izvlači na ludilo! Iako je Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca u policiji ispričao da je čačanskog studenta Miloša Mileusnića (24) izbo jer je bio nezadovoljan životom, u tužilaštvu je promenio priču! On je na saslušanju negirao krivicu i tvrdio da ne zna zašto je uhapšen, verovatno pokušavajući da se na ovaj način izvuče na smanjenu uračunljivost kako bi izbegao dugogodišnju robiju!

RepublikaFoto: facebook.com/Nedeljko Đurović
MONSTRUM U PRITVORU: Neđeljko Đurović

Izašao po cigarete

- Neđeljko ne priznaje izvršenje dela, ubijenog mladića ne poznaje i nema pojma o čemu se radi. Nije predočen nijedan dokaz koji bi ukazao da je on ubio tog mladića. To što se piše po medijima o priznanju krivice, to je policijska konstrukcija jer ne postoji zapisnik o tome - kaže za Srpski telegraf njegov advokat Jovan Stanojević.

On dodaje i da se Đurović kobnog dana ponašao kao i svakog prethodnog.

- Moj branjenik ne zna ni koja je zgrada u pitanju ni šta desilo. Sa ubijenim mladićem nikada nije razgovarao. Na saslušanju je izjavio da svakog jutra izlazi i šeta, pa je tako i tog. Izašao je da kupi cigarete, napravio krug i vratio se u stan. Za ceo slučaj saznao je tek kada su došli da ga uhapse - dodaje Stanojević.

RepublikaFoto: Printskrin
U provodu s Erom

Kobnog dana policija uhapsila Đurovića jer je divljao po ulazima, pa ga pustila ne znajući da je pre toga ubio mladića

Ipak, kako Srpski telegraf saznaje, Đurović je ubrzo nakon zločina u Ulici Dimitrija Tucovića pravio nered po gradu, pa je zbog toga priveden na Paliluli.

Foto: facebook.com/Milos Mileusnic
Miloš Mileusnić

Posle ubistva jeo gibanicu i igrao se sa decom

Đurović je ubrzo nakon puštanja iz policijske stanice zbog lomljenja inventara na Paliluli otišao kod tetke, gde je jeo gibanicu. Prema rečima njegovog oca Bojice Đurovića, on je imao posekotinu na ruci, a rodbini je ispričao da se navodno posekao na led. Đurović je neko vreme proveo kod tetke i igrao se sa sestrićima od sedam i devet godina, nakon čega je otišao u svoj stan, gde je i priveden.

RepublikaFoto: Printskrin

- Osumnjičeni je nakon ubistva studenta krenuo da luta ulicama. Ulazio je u zgrade, lomio poštanske sandučiće i stakla na ulaznim vratima. Jedan od stanara zgrade koja se našla na Đurovićevoj meti pozvao je policiju, koja je i privela osumnjičenog na razgovor. On je tada ispričao policajcima da ga je devojka ostavila i da je zbog toga razbijao sve pred sobom - kaže izvor Srpskog telegrafa.

"Grobari" mu prete smrću

Ispod fotografija na Instagram profilu Neđeljka Đurovića ubrzo nakon informacije o njegovom hapšenju pojavili su se brojni preteći komentari ogorčenih navijača Partizana, čiji je pripadnik bio i ubijeni Mileusnić. "Kako ti se čini kad znaš da će te 'grobar' ubiti i grobar sahraniti?", "Proklinjaćeš dan kad si se rodio!", "Crna smrt te stiže", "Izbošćemo mi tebe, govno!", "Naša braća mu spremaju doček unutra, bolje da se ubio","Zapamtićeš 'grobare', crno ti se piše, kopile kovrdžavo!", samo su neki od komentara besnih navijača.

Kako navodi, on je ubrzo nakon toga pušten na slobodu.

RepublikaFoto: Printskrin
Tekst potpisa

Priznanje

- Tek kada su inspektori pregledali snimke sa sigurnosnih kamera zgrade ispred koje je Mileusnić ubijen, shvatili su da je to isti mladić u beloj jakni koji je ranije tog dana priveden - kaže izvor.

Briljantan um

Drugovi ubijenog Mileusnića sumnjaju da ga Đurović nije poznavao, kao što tvrdi, jer među njima ima dosta studenata koji su poznavali obojicu.

- To je nemoguće. Pretpostavljamo da Đurović pokušava da se izvuče na neuračunljivost, rekavši da je internet zavisnik i da je psihički bio rastrojen. To nikako ne može biti tačno jer je bio vrhunski student na Političkim naukama, briljantan um, vrlo inteligentan i pametan mladić... Bukvalno je oduvao ispite na faksu. Devojka koja je slušala predavanja zajedno sa njim kaže da je on na ivici genijalnosti - priča Milošev poznanik iz Čačka.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo studenta Miloša Mileusnića je ubrzo nakon hapšenja u policiji ispričao da je mladića ubio jer je njegov život bezvredan. On je tad zgrabio nož i izleteo iz stana u nameri da nekom naudi, a Mileusnić je bio prva osoba koja je naišla.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading