Sud doneo odluku: Evo šta se događa sa svirepim ubicom sa Zvezdare!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana Neđeljku Ðuroviću (28) iz Požarevca, osumnjičenom da je u nedelju rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Ubijeni i ubica

Ðurović je na saslušanju tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u ulici Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je juče na saslušaju u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor prema Ðuroviću zbog opasnosti da će uticati na svedoke, da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković. Ðurović se tereti za krivično delo teško ubistvo.

Prema pisanju medija, Ðurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Begradu gde su mu roditelji kupili stan. U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari u nedelju ujutru izboden je mladić M. M. (24), student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading