Instagram ubice sa Zvezdare gori od pretnji "grobara": Dočekaće te naša braća u zatvoru!

Autor: Republika

Hronika

29.01.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je "njegov život bezvredan" i da zbog toga treba da "presudi nekom" zaključio je Neđeljko Đurović (28), gledajući društvene mreže, pre nego što je ubio Miloša Mileusnića (24) iz Čačka koga nije ni poznavao. Ova izjava još više šokira kada se ode na Instagram profil samog Đurovića - Neđeljko je sin iz bogate crnogorske porodice, koji ima sve u životu, poručuju te slike.

Zimovanje na Kopaoniku, skijanje na Jahorini, odlasci na more, festivale, inostranstvo - Neđeljko je uživao u prilikama o kojima većina njegovih vršnjaka može samo da sanja. Svako ko pogleda te slike mogao bi da mu pozavidi i pomisli da je, u odnosu na Đurovićev stil života, njegov sopstveni bezvredan.

- Moj sin Neđeljko je sa desetkom završio FPN, zaposlio se u firmi u Kostolcu. Bio je osetljiv, nikada nije odobravao nasilje, niti voleo oružje. Nije bio agresivan, uvek je pomagao drugima - rekao je Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ime da bi promoviso

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Aug 25, 2017 at 11:03pm PDT

PRETNJE SMRĆU OD GROBARSKIH GRUPA

On je i dodao da je Neđeljko "burno reagovao na uvrede i nepravde". A nasumično ubistvo potpuno nevinog Miloša, koji je, po rečima njegovih prijatelja, "toliko voleo život", izazvalo je itekako burne reakcije na Neđeljkovom profilu. Za manje od dana upućeno mu je stotine uvreda, pretnji i kletvi.

U pretnjama prednjače grupe "grobara", prave i lažne, koje je naročito razbesnelo ubistvo studenta iz Čačka - iako Miloš nije bio u navijačkoj grupi, svim je srcem bodrio crno-bele.

- Izbošćemo mi tebe, go*no - napisano je sa porfila grobari_pančevo.

- Ma brate, naša braća mu spremaju doček unutra, bolje da se ubio - odgovoreno je sa grobarirakovica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Mar 22, 2017 at 5:53am PDT

 

- Ima da proklinješ dan kada si se rodio - dodato je sa druge navodno grobarske grupe.

- Bodu samo pi*ke, a ti si jedan od njih. Smrtna kazna za ovog monstruma - poručeno je sa partizanovci_2019.

Neopisiv gnev izazvalo je i njegovo objašnjenje da je nevinog Miloša "ubio jer se smorio na Fejsbuku i shvatio da mu je život bezvredan".

- U kamenolom, da udaraš kamen ceo život, majku ti bolesnu je*em, da vidiš šta je "bedan život" . Rak te jeo, pi*ko raspala! - stoji ispod slike na kojoj Neđeljko, vrlo moderno obučen, ležerno slika selfi u toaletu.

- Deluješ vrlo nezadovoljno životom, ološ - reči su koje plate ovog fotografiju ovog ubice u bademantilu, dok pozira na Kopaoniku.

NEŠTO JE U NJEMU PUKLO

Društvene mreže su imale veliki uticaj na njega i umeo je da "po celu noć provede na kompjuteru". A sudeći po mrežama, negde tokom prošle godine u Neđeljkovom životu došlo je do prekretnice. Do tada vrlo aktivan na Instagramu, u celoj 2018. nije objavio ništa. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nedjeljko Djurovic (@djurovic_nedjeljko) on Jun 27, 2015 at 11:22pm PDT

 

Istovremeno, povukao se i iz stvarnog života, rekli su nam njegovi prijatelji i poznanici i Požarevca i Velikog Gradišta.

- Bio je normalan dečko, samo smo ga u poslednje vreme baš retko viđali. Verujte, svi smo u potpunom šoku što je uradio ovako nešto - rekli su oni. 

Kako dodaju, često su ga mogli sresti samo posetioci kladionica, gde je trošio veliki novac, ponekad i po 200 evra dnevno.

- Poslednjih 10 dana se čudno ponašao. Verujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Poslednji put smo se videli u petak na njegov zahtev, kada me je i zvao njegov direktor, rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz. Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živeo dok je studirao - rekao je njegov uplakani otac.

Neđeljko Đurović uhapšen je juče, kao glavni osumnjičeni za ubistvo Miloša Milenusnića. Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading