Silovanje u Tutinu: Nastavnik se iživljavao nad devojčicom u fiskulturnoj sali!

Autor: Republika

Hronika

28.01.2019

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bludni nastavnik konačno iza rešetaka! Osman A. (65), zaposlen u Osnovnoj školi "Rifat Burdžević Tršo" u Tutinu, uhapšen je zbog sumnje da je dve godine seksualno zlostavljao maloletnu D. E. (13).

Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, stravično zlostavljanje počelo je još 2017, kad je pomahnitali nastavnik prvi put silovao devojčicu.

Svukao garderobu

- Monstrum je učenicu odveo u fiskulturnu salu, da bi je iznenada spopao. Ona je pokušavala da se odbrani, ali bezuspešno. Pomahnitali Osman A. svukao joj je garderobu i iživljavao se nad njom. Maloletnica je plakala i molila ga da prestane, ali je nastavnik nije poslušao - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Osman A. je posle zlostavljanja zapretio devojčici da nikom ne sme da kaže šta se tog dana dogodilo u sali za fizičko vaspitanje.

Napasnik zapretio devojčici da nikom ne sme da otkrije da ju je napastvovao

- Maloletnica koja je tad imala samo 11 godina nije ni slutila kakav pakao joj se tek sprema. Ćutala je i nikom se nije požalila iz straha od nasilnika, što je on koristio - priča izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, naredne dve godine devojčica je prolazila kroz neviđene muke.

Na saslušanju

- Nastavnik, kako se sumnja, koristio je svaku priliku za seksualno iživljavanje nad detetom. Svaki put je pretio učenici, a ona nije videla izlaz iz beznađa - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, devojčica je tek početkom ove godine skupila hrabrost i prijavila da ju je nastavnik zlostavljao.

- Policija je ubrzo po prijavi uhapsila Osmana A. Istraga o ovom slučaju je i dalje u toku, a proveravaju se navodi iz prijave. Nastavnik će posle policijskog zadržavanja biti priveden u Više tužilaštvo u Novom Pazaru. Izjavu će dati i devojčica koja je prethodno upućena na lekarski pregled. Tek tad će biti poznato više detalja u vezi s ovim slučajem - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Druga naterao na seks

Vaspitač Doma za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić" u Somboru zatekao je prilikom obilaska soba dvojicu maloletnih štićenika od 14 i 11 godina koji su imali seksualni odnos. Mlađi dečak je odmah prevezen u bolnicu na pregled, a lekar koji ga je pregledao o svemu je obavestio policiju.

Kako je Srpski telegraf pisao, prilikom pregleda dečaku su konstatovane povrede, a protiv starijeg dečaka Više tužilaštvo u Somboru podnelo je krivičnu prijavu zbog obljube nad detetom u redovnom postupku.

Dom za decu i omladinu "Miroslav Antić Mika" ustanova je socijalne zaštite koja zbrinjava decu i mlade bez adekvatnog roditeljskog staranja.

Bludni profesori

NOVEMBAR 2018. D. T. (64), nastavnik fizičkog vaspitanja u OŠ u Vračevom Gaju kod Bele Crkve, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje učenicu osmog razreda.

JUN 2018. Nastavnik R. M. (60) iz OŠ "Ibrahim Bakić" u Tutinu uhapšen je zbog seksualnog zlostavljanja učenice. On je navodno pipkao devojčicu E. Š. (12) po grudima i telu.

DECEMBAR 2017. Tada 16-godišnja A. V. iz Lebana prijavila je da ju je šest meseci silovao Miroslav M. (54), bivši nastavnik biologije. Devojčica je tvrdila da joj je nastavnik pretio kompromitujućim fotografijama.

OKTOBAR 2014. N. G. iz Nove Pazove uhapšen je zbog sumnje da je silovao tada 17-godišnju devojčicu, kojoj je držao privatne časove matematike. On se navodno četiri meseca seksualno iživljavao nad maloletnicom.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
profesorka

28.01.2019 12:50

Samo neka roditelji maze dečicu, pa će neki normalan da radi sa njima. Ja nikad više! Evo me kod stranca, plata super, niko me ne gleda popreko.