GODINU DANA OD STRAŠNOG ZLOČINA: "Samo da ubicu moje unuke i ćerke konačno stigne kazna!"

Autor: blic.rs

Hronika

18.08.2017

07:24 >> 12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ovi dani su meni i supruzi pakleni. Svakog momenta sećamo se svih detalja - od dolaska policije do sahrane naših najmilijih - ovako svoju priču, godinu dana nakon što je u krvavom piru izgubio ćerku i unuku, počinje Duško Đurđić.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Duškovu ćerku Slavicu (24) i četvoromesečnu unuku Nikolinu pre tačno godinu dana krvnički je ubio njegov zet Arpad Sabo (30) u stanu u kom su živeli u novosadskom prigradskom naselju Veternik.

Duško i njegova supruga Ljiljana slomljeni su bolom, a njihova sećanja na tragični događaj još uvek su sveža. Oni su pre nekoliko dana obišli grob ćerke i unuke koje su zajedno sahranjene.

- Supruga mi prethodna tri-četiri dana uopšte nije dobro. Klonula je najgore u ovih godinu dana i jedva uspevam da je održim da ne padne u krevet - sa dušom punom tuge priča čovek kome je monstrum ubio ćerku i tek rođenu unuku.

Kako priča ožalošćeni otac, od dana kada im je monstrum zauvek zapečatio sudbine do danas ništa se nije promenilo u njihovim životima.

- Ne znam šta bi moglo da se promeni. Nama je kuća prazna, jedino što može da se promeni i što čekamo jeste da on bude osuđen - priča Duško.

Uz veliku bol priča da mu je teško svaki put kada pročita za zločin poput ovog koji mu je odneo kćer i unuku.

- Nema puno slučajeva kao što je ovaj, da muž ubije suprugu i svoje dete koje je stvorio - kaže Duško i dodaje da ga duša boli svaki put kada pročita sličnu vest. Jedino što porodicu održava u životu jeste nada da će monstruma stići kazna - da u zatvoru istrune.

- Javnost treba da zna i da se podseća jer se ovakvi slučajevi brzo zaborave. Ima ljudi koji ne mogu da shvate koliko je užasna stvar kada otac ubije svoje dete - kaže Đurđić.

Kako kaže, razboleo se kada je pročitao za tragediju u Rakovcu, kada je Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad ubio suprugu i četvorogodišnjeg sina.

Podsetimo, Arpad Sabo (29) zaklao je u novosadskom naselju Veternik svoju suprugu Slavicu Sabo (24) i njihovu četvoromesečnu ćerkicu Nikolinu, koja je bila u kolevci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading