NESTAO UŽIČANIN (52): Nema ga više od mesec dana!

Autor: Z. G.

Hronika

24.01.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Jovanović, zvani Rundo, (52) iz Užica, nestao je sredinom decembra prošle godine i posle od više mesec dana njegovi najbliži nemaju nikakvog traga, ni glasa o njemu. Njegov nestanak je 31. decembra u Policijskoj upravi u Užicu prijavila Željkova sestra.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- On praktično poslednjih sedam godina nije ni izlazio iz kuće zbog problema sa zdravljem. Međutim, jedan dan, sredinom decembra, otišao je. Rekao je sestri da ide kod strica na Belu Zemlju, nedaleko od
Užica, i to na par dana. U početku je to zvučalo sasvim normalno, jer je ponekad znao da ode kod stričeva i bude nekoliko dana. Međutim, on se nije vraćao i pozvali smo stričeve, ali oni su rekli da kod njih nije dolazio. Čak smo mislili da je otišao na svadbu kod jednog druga u Makedoniji, ali smo saznali da ni tamo nije bio. Niko o njemu ništa ne zna, niti se čuo, niti video sa njim. Molili bismo svakog ko bilo
šta zna, da nam se javi. Mnogo brinemo – rekla je N. K., rođaka nestalog Željka.

U policiji su potvrdili da je prijavljen nestanak Željka Jovanovića i da je stavljen na listu nestalih osoba. Takođe su rekli da policija preduzima mere kako bi ga pronašli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading