KRUPAN PLEN U KOMANDNOJ TABLI! Zaplenjeno skoro 200 tableta i gelova "kamagra"

Autor: Tanjug

Hronika

24.01.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu graničnog prelaza Batrovci zaplenili skoro 200 tableta i gelova "kamagra" sakrivenih u komandnoj tabli kombija, saopštila je Uprava carina.

RepublikaFoto: Uprava carina
Ilustracija

Prekršaj je, navode, otkriven u "reno masteru" zrenjaninskih registarskih oznaka kojim su ka Švajcarskoj putovala dvojica srpskih državljana. 

"Iako su oba putnika na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave odgovorila odrično, kombi je na osnovu analize rizika ipak izdvojen za detaljnu kontrolu. Tom prilikom su carinici u fabričkoj šupljini komandne table, iza ručice menjača i u kilometar-tabli pronašli sakrivene preparate", kažu u Upravi carine. 


Reč je, kažu, o lekovima za jačanje potencije, 20 pakovanja sa po četiri tablete "super kamagre", kao i 16 kutija, od kojih svaka sadrži po sedam oralnih gelova istog proizvođača.

Krijumčarena roba privremeno je zadržana do okončanja prekršajnog postupka protiv 52-godišnjeg vozača, kaže se u saopštenju Uprave carina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading