Porodična drama na Belim vodama! Šta komšije kažu o Branku koji je izbo majku?

Autor: Mediji, Republika

Hronika

21.01.2019

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica S. (68) teško je povređena kada je juče, oko 9 sati, u stanu u naselju Bele vode u Beogradu na nju nožem nasrnuo sin Branko S. (47), inače profesor matematike.

Foto ilustracija

Kako se saznaje, sin je majku izbo po vratu, a sa njima u stanu je bila i njegova mlađa sestra. Ranjena žena je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, dok je osumnjičen odmah uhapšen.

Motiv krvavog napada nikome nije jasan, ali se pretpostavlja da se sve dogodilo u afektu.

- U stanu na Belim vodama žive Danica i njen suprug sa dvoje dece - Brankom i njegovom sestrom. Juče ujutru je Daničin suprug otišao na pijacu, a Danica je ostala u stanu sa sinom i ćerkom. Napad se dogodio u kuhinji, a pretpostavlja se da su se majka i sin prvo posvađali, nakon čega je Branko isekao majku po vratu - kaže naš izvor i dodaje da je policiju i Hitnu pomoć pozvala Brankova sestra.

Prema rečima izvora, Branko S. nije pružao otpor prilikom hapšenja.

- On nije znao da objasni zbog čega je uzeo kuhinjski nož i izbo majku. Videlo se da mu je teško zbog onoga što je uradio. Prema prvim informacijama, Branko ranije nije lečen na psihijatriji - kaže sagovornik.

 

 

Svi zatečeni: Oni su divna porodica


Komšije iz zgrade u kojoj živi porodica šokirane su saznanjem da je Branko S. napao majku.

- To je jedna divna porodica. Oni su 18 godina u tom stanu i čini mi se i kada idu hodnikom, hodaju na prstima da nekog ne uznemire. Branko je izuzetan čovek, natprosečno inteligentan. Odličan matematičar i fizičar. Divni ljudi. Ne mogu da verujem da se tako nešto njima desilo. Ko zna šta mu je u trenutku bilo. Skoro sam siguran da pri zdravoj pameti on to nikada ne bi uradio - rekao je komšija i dodao da Branko radi kao profesor matematike u jednoj srednjoj školi u Obrenovcu.

Komšije o profesoru: Miran i povučen čovek

Osumnjičeni Branko S. je jedno vreme radio kao profesor matematike u srednjoj školi na Banovom brdu, odakle je pre nekoliko godina kao tehnološki višak prebačen u obrenovačku školu.

- On je miran i povučen čovek. Uvek je ljubazan i fin, nije ispoljavao agresivnost. U poslednje vreme je delovao pomalo depresivno, ali možda je odavao samo takav utisak u prolazu - kaže komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading