Nad njenim tužnim životom i kamen bi zaplakao! Evo šta se desilo sa devojčicom koju je hranitelj iz Šida zlostavljao

Autor:

Hronika

21.01.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko M. (60) iz Šida, hranitelj koji je šest godina seksualno zlostavljao štićenicu M. V. (17), sklopio je sporazum o priznanju krivice sa tužilaštvom u zamenu za godinu dana kućnog zatvora! Da nesreća bude veća, život ovu devojčicu od rođenja nije mazio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kako je Srpski telegraf prvi pisao, Mirko M. se punih šest godina iživljavao nad štićenicom za čiju negu je i dobijao novac od države! Slučaj je otkriven kada se ona požalila zaposlenima u Centru za socijalni rad i ispričala im svoju mračnu tajnu.

Oni su potom obavestili direktora, koji je pozvao policiju i prijavio slučaj, rekavši da niko nije mogao da nasluti šta se M. V. dešava i da trenutno brinu o njenom psihičkom stanju, koje je veoma loše.

 

Devojčica je odmah prebačena u drugu hraniteljsku porodicu.

U centru se prisećaju sudbine devojčice. Kažu da je rođena u Erdeviku, da joj se otac ubio, a majka bila težak psihički bolesnik.

Kod njih je došla iznemogla i gladna. Dodaju da je sada veoma vredna, pametna i očekuju da će biti uspešna u životu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading