Mladić (23) skočio u ledenu Moravu: Spasioci ga izvukli, a on izgovorio rečenicu od koje će vam krenuti suze!

Autor: Republika

Hronika

21.01.2019

09:38 >> 09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika drama događala se u nedelju uveče na mostu preko Velike Morave, između Ribra i Glogovca kod Jagodine. Samo zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca, ekipe hitne pomoći i policije, mladić Dalibor Mitrović (23) iz Voljevca kod Jagodine izvučen je živ iz hladne reke.

RepublikaFoto: Tanjug
Ilustracija

Kako je rečeno Tanjugu u Policijskoj upravi u Jagodini. momak je iz jednog naselja kod Jagodine, a sumnja se na pokušaj samoubistva.

Dalibor nema povrede, sem što je došlo do blage hipotermije, odnosno snižavanja telesne temperature. Zbog toga je hospitalizovan u Urgentnoj službi Opšte bolnice. On je prelazio most sa rođakom i u tom trenutku se bez upozorenja bacio u reku. Rođak je odmah o tome obavestio nadležne službe i ubrzo je organizovana akcija spasavanja, koja je srećno završena.

- Nekome je život majka, nekome maćeha - rekao je mladić kada su ga pitali zašto se bacio sa mosta u reku.

Mladiću su, koji se u vodi nalazio sat vremena, spasioci bacili uže i on se privezao, a zatim su ga polako podigli na most.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading