Šokantan preokret: Policajac prvi potegao oružje na Čumetovog sina?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Buha (27), sin nekadašnjeg svedoka-saradnika u postupcima protiv "zemunskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, za kojim policija danima traga zbog napada na policajca na Obilićevom vencu u Beogradu, tvrdi da se on samo branio i da je automatsku pušku potegao u strahu, misleći da ga je napao neki kriminalac!

Foto: faceboook.com/Boško Buha
Boško Buha

Češanje

Iako je pripadnik MUP, koji je bio van dužnosti kobnog dana, prijavio da mu je nakon svađe u saobraćaju Buha pretio puškom, sagovornik Srpskog telegrafa blizak porodici Buha kaže da je ceo incident zapravo započeo ovaj policajac.

- Došlo je do češanja između automobila policajca iz Interventne jedinice i Buhe. Izrevoltirani muškarac je tada izašao iz audija i krenuo da viče na Buhu i vređa ga, a ubrzo je čitava svađa dostigla vrhunac! Iz čista mira je izvukao pištolj iz pojasa i njime počeo da preti Čumetovom sinu - kaže naš izvor.

Sa Buhom nestala i puška

Prilikom pretresa Buhine kuće policija nije pronašla automatsku pušku kojom je navodno pretio policajcu.

- U kući nije pronađeno sporno oružje koje je Buha navodno imao kod sebe i njime pretio policajcu. Nije poznato gde se oružje trenutno nalazi - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Buha je tada, navodno strahujući za sopstvenu bezbednost, ušao u svoju tojotu i odvezao se.

- Nakon desetak minuta, Boško Buha se vratio na lice mesta, gde ga je još uvek čekao pomenuti policajac, inače pripadnik Interventne jedinice. Čumetov naslednik je tada izleteo iz kola sa automatskom puškom kako bi se odbranio ukoliko dođe do eventualnog napada - priča naš sagovornik.

U pitanju policajac, a vozi blindirani audi! Je l' se zbog nečega plaši, pa je morao da se obezbedi na taj način?

On dodaje i da je pripadnik Interventne policije tek tada izvadio značku.

- Tek kada je sin svedoka-saradnika izašao sa kalašnjikovim, pripadnik Interventne mu je rekao: "Šta je, zar ćeš u policajca da pucaš?" Buha je ubrzo spustio pušku, seo u automobil i odvezao se. Policajac je nakon toga prijavio mladića i ispričao totalno drugačiju priču, namerno izostavljajući deo da je prvi pretio mladiću oružjem - navodi naš sagovornik.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Audi policajca

On dodaje i da pomenuti policajac vozi skupoceni blindirani audi, pa postavlja pitanje da li se zbog nečega plaši, pa je morao na ovaj način da se obezbedi.

Nestao bez traga

Podsetimo, policija od srede bezuspešno traga za sinom bivšeg svedoka-saradnika u postupcima protiv "zemunskog klana" Ljubiše Buhe Čumeta, koji trenutno služi zatvorsku kaznu. Međutim, od mlađeg Buhe i dalje nema ni traga ni glasa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading