STALI NA PUT SRPSKOM MONSTRUMU: Vezao trudnicu za drvo i udarao u stomak, silovao devojke i rasturao drogu!

Autor: krone.at

Hronika

16.01.2019

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski specijalci uhapsili su srediinom januara srpskog dilera (37) koji je dve godine prodavao drogu po Beču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Njegov policijski dosije je podebeo, a osumnjičen je za silovanje i primoravanje žrtava trafikinga da prodaju drogu. On je optužen i da je premlatio svoju  trudnu devojku. Zatim je polugolu izbacio iz stana, vezao za drvo i nekoliko puta udario u stomak. Svedoci kažu da je trudnica imala samo donji veš na sebi.

Optužnica protiv njega obuhvata još neka teška krivična dela. Osim seksualnog napada, tereti se za silovanje devetnaestogodišnjakinje, primoravanje žrtava trgovine ljudima da preprodaju drogu.

On je dve godine prodavao kokain u dva restorana u bečkoj četvrti u Hernalsu i u svom stanu. Među njegovim mušterijama bile su dvoje devojke od 19 i 23 godine, koje je  primoravao na oralni seks. Srbinu sada preti tužba za trgovinu drogom, seksualno zlostavljanje, oduzimanje slobode žrtvama, i nanošenje teških telesnih povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading