Neviđena zaplena: Policija u tojoti našla gomilu droge, a OVDE su dileri držali ostatak vredne robe

Autor:

Hronika

16.01.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, lužbe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su u Beogradu više od pet i po kilograma spida, oko 1.000 tableta ekstazija i manju količinu kokaina i uhapsili dve osobe.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Droga koja je pronađena kod uhapšenih

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su M.Ć. (1985) i R.P. (1985) iz Beograda.

Na osnovu operativnih saznanja, policija je u visini Plavog mosta zaustavila vozilo, marke "tojota jaris", kojim je upravljao M.Ć. kod koga je pretresom pronađeno oko 150 grama spida.

Zbog sumnje da je prodao M.Ć. nađenu drogu, policija je pretresla prostorije koje koristi R.P. gde je u pvc kanti pronađeno pet kilograma i 500 grama spida, a potom i kesa sa oko 1.000 tableta ekstazija i manja količina kokaina.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading