Roditelji nestale devojčice iz Sente traže pomoć nadležnih: Prepoznali Barbaru na slici iz Mađarske!

Autor: T. M.

Hronika

15.01.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija poslala je zamolnicu mađarskim istražnim organima za pomoć u istrazi oko nestanka Barbare Vitez, devojčice iz Sente, nakon što se pojavila informacija da je ona viđena u Mađarskoj!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Barbara Vitez

Nedavno se na jednoj društvenoj mreži pojavila fotografija devojke za koju roditelji nestale Barbare tvrde da je njihova ćerka. Dodatnu sumnju probudilo je i to što je jedan od učesnika grupnog četa u kojoj je pomenuta devojka baš iz Sente, odakle je i Barbara.

- Porodica tvrdi da je to Barbara, a prepoznali su je na osnovu ožiljka i mladeža. Naša policija zatražila je pomoć od Mađarske kako bi se do kraja istražio ovaj slučaj, kao i ko zaista stoji iza profila devojke za koju roditelji kažu da je njihovo dete - kaže Stevan Đokić, detektiv kojeg je unajmila porodica Vitez.

 Srpska policija tražila od mađarskih kolega da ispitaju ko stoji iza profila na kojem se navodno pojavila Barbarina slika

On dodaje i da je izvesno da Barbara nije upala u Tisu, kako se od početka ovog slučaja tvrdilo, i da će zatražiti da se mladići koji su kobne večeri bili sa ovom tinejdžerkom ponovo saslušaju na poligrafu, ali ovog puta na maternjem jeziku.

Podsetimo, Barbara Vitez nestala je 26. novembra 2016. Njeni drugovi izjavili su u policiji da se Barbara okliznula i upala u Tisu. Iako je reka nebrojano puta pretraživana, telo nikada nije pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pavle

27.10.2019 18:53

stase zapravo desilo toga dana sa Barbarom vitez.

Pavle

27.10.2019 18:56

dalise zna tacna lokacija toga stana gde drze barbaru Vitez protiv svoje volje.i gdeje to mesto gdeje ona.