Zovite policiju, ako niste prijavile napad! Uhapšen manijak koji je pokušao da siluje devojku u snegu, a to mu nije prvi put!

Autor:

Hronika

15.01.2019

08:54 >> 12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapšen je D. Ž. (1996) iz okoline Kruševca, osumnjičen da je sinoć izvršio krivično delo silovanje u pokušaju 18-godišnje devojke.

Foto: MUP Srbije
Muškarac koji se sumnjiči da je silovao žene po Kruševcu

Prema prvim informacijama, osumnjičeni je napao nesrćenu prolaznicu u naselju Lazarica dok je prolazila ulicom i pokušao da je siluje u snegu! Međutim, od namere je odustao kada su naišli drugi prolaznici.


Takođe, se sumnja da je D. Ž. početkom oktobra 2018. godine, izvršio pokušaj silovanja 61-godišnje žene i tom prilikom joj naneo tešku telesnu povredu, saopsštila je Policijska uprava Kruševac. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Postoji mogućnost da je, osumnjičeni u proteklom periodu, vršio slične napade na žene.

Pozivaju se sugrađanke koje prepoznaju lice sa fotografije, a nisu prijavile napad, da to učine u Policijskoj upravi Kruševac ili na telefon 037/410-300, lokal 65-140.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading