Ispričala do sada nepoznate detalje zločina: Devojka mladića ubijenog na Adi Huji otkrila pravi uzrok pucnjave!

Autor: Republika

Hronika

14.01.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Miloš je bio divan, bio je najbolji. Izuzetak, a ubijen je bez ikakvog razloga - kaže Marija Đ. (21) devojka Miloša Stojanovića (27) koji je u jutarnjim satima nakon dočeka 2019. godine, upucan ispred restorana na Adi Huji.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Ilustracija

Zbog ovog ubistva uhapšen je Aleksandar Relić (25) koji je, pretpostavlja se, tog jutra pucao Stojanoviću u čelo, a isti metak pogodio je Mariju u grudi. Kako se sumnja, egzekutor je zatim Mariju oteo i odvezao u nepoznatnom pravcu.

Navodno, Relić je ubrzo potom video da nesrećna devojka krvari a potom ju je odvezao do Čukaričke padine i izbacio iz vozila. Stojanović je preminuo 9. januara u bolnici. U neizmernoj boli, jedva skupivši snage, unesrećna devojka se prisetila ovog bolnog jutra, negirajući tvrdnje koje su se pojavile u javnosti, a gde je kao motiv stravičnog ubistva pominjan sukob zbog nje.

- Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao "Kakve ključeve, o čemu pričaš?" - kaže Marija za Blic.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog od lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sedeli u svom automobilu. Prema Marijinim rečima, on se ovde nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje.

- Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga - navodi ona za blic.rs.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe sa njim u automobil i odvezao u nepoznatom pravcu, a zatim je izbacio iz vozila. Devojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primetio da je krvava i u veoma lošem stanju, pa je na njegov poziv došla i zbrinula ekipa hitne pomoći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading