Čovek mačka strepi u zatvoru: Molim vas, nađite Čabu, ubiće još nekoga

Autor: Republika

Hronika

14.01.2019

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Cigler (40), uhapšen u velikoj akciji policije, navodno je priznao da je 5. januara odvezao druga iz detinjstva do Banovog brda, ali da nije znao da će on da ubije nekoga.

RepublikaFoto: Grad Subotica
Alen Cigler, poznatiji kao "čovek mačka"

Alen Cigler (40), poznat po nadimku "čovek-mačka", koji je uhapšen zbog sumnje da je sa Čabom Derom (38) učestvovao u ubistvu Nebojše Markovića (37) na Banovom brdu, plakao je na saslušanju u policiji i priznao da je vozio "punto", kojim je Čabu dovezao na mesto zločina.

- Molim vas, nađite i uhapsite Čabu, ubiće opet nekoga - navodno je posle hapšenja policajcima rekao "čovek-mačka".

Podsetimo, Cigler je uhapšen u velikoj akciji policije i na saslušanju u Višem tužilaštvu branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Međutim, pre privođenja u tužilaštvo on je u policiji detaljno govorio o poznanstvu sa Čabom, ali i o 5. januaru, kada ga je dovezao do kuće na Banovom brdu.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen

- Rekao je da su on i Čaba prijatelji iz detinjstva i da mu je Der finansijski pomagao kako dok je bio u zatvoru tako i po izlasku na slobodu - otkriva izvor Kurira iz istrage. On objašnjava i da je Cigler samo tri meseca proveo na slobodi, jer je sa izdržavanja kazne izašao u oktobru prošle godine.

- Cigler je tvrdio da ga je tog dana Čaba pozvao da ga vozi, ali da mu nije rekao gde idu, niti šta će da uradi. Ponavljao je da nije znao da će njegov drug da ubije nekoga - dodaje sagovornik.

On objašnjava da su "čovek-mačka" i Čaba iz istog mesta i da ga je Der zamolio da ga kobnog dana odveze do Beograda. Međutim, istraga treba da utvrdi da li Cigler zaista nije znao šta njegov drug namerava da uradi u Beogradu ili ih je pak obojicu neko angažovao da likvidiraju Markovića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading