Pritvor za sina ubijenog kriminalca! Hteo da osveti oca koga su ZEMUNCI likvidirali

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

13.01.2019

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Petru Guzijanu, sinu ubijenog Jovana Guzijana Cunera, jer je osumnjičen da pokušao da ubije Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana u avgustu 2018.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Guzijan je uhapšen u petak u velikoj akciji policije na suzbijanju teških krivičnih dela.

Portparol suda Bojana Stanković izjavila je Tanjugu da je Guzijanu određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će uticati na svedoke, kao i da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo.

Sumnja se da je on u avgusPolicija ga upozorila da pripazi na svoju bezbednost: Kosmajčev zet saslušavan zbog smrti Roganovića!

tu prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina bio suvozač u automobilu iz kog je pucano na Miladinovića, koji je bio na motoru, ali su ga strelci promašili.

Podsećanja radi, Petar Guzijan je stariji sin Jovana Guzijana Cunera, kriminalnog vođe koga je pre 15 godina ubio zemunski klan.

Privođen je ranije, ali nije osuđivan.

Hapšen je zbog napada na policajca, ali i kao član novog zemunskog klana, kriminalne grupe koja se dovodila u vezu sa brojnim obračunima i trgovinom narkoticima.

Njegov rođeni brat Marko, koga još zovu i "Mali Cuner" postao je poznat javnosti kada je 2017. godine uhapšen zbog sumnje da je sa više osoba oteo, mučio i brutalno pretukao mladića iz Zemuna.

Razlog je bila fotografija devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading