Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno! Jecaji na grobu poginulog Stefana parali su nebo

Autor: Novosti, Republika

Hronika

12.01.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanduk sa telom Stefana Ilića (26) položen je danas duboku u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca.

RepublikaFoto: facebook.com/Milos Ilic
Nesrećni Stefan koji nije dočekao rođenje sina

Sahrana mladog čoveka koji je 10.januara na putu Kruševljac-Kaonik, vozeći fijata poginuo na licu mesta u direktnom sudaru sa autobusom "Jugoprevoza" bila je potresna i za one koji nisu Stefana dobro poznavali.

Stefan Ilić je nastradao na licu mesta i njegovo su telo satima izvlačili vatrogasci. Samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne nege teškim povredama podlegla njegova velika ljubav, mlada porodilja Jovana Milenković (25), prethodno donevši na svet sinčića teškog 3,5 kilograma.

 

 

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća jednako potresenih ljudi okupljenih oko rake. 

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su deo tužne povorke, ne verujući da su na sahrani mladića koji je 24. januara trebalo da proslavi rođenje sina-prvenca.

Ivan, Stefanov voljeni brat, pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vreme bile pune suza. Sestra, Ivana, ipak, nije izdržala. Glasno je dovikivala brtaovljevo ime.

- Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno - govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka kako u raku kako bi što duže bila sa bratom.

Sahrana Jovane Milenković biće u nedelju na groblju u Đunisu. Od povreda se u bolnici još uvek oporavlja njena rođena sestra, Teodora, koja je sa Jovanom sedela na zadnjem sedištu "fijata". Njihov otac, Saša Milenković, bio je suvozač u automobilu kada se dogodila nesreća, posle koje je priveden vozač autobusa Bojan I. (37).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading