DETALJI TRAGEDIJE U RIPNJU: Novim kolima sleteli s puta, žena se utopila u plićaku

Autor: Pink.rs

Hronika

12.01.2019

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merzijana Sušić (49) nastradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 10. decembra, u beogradskom naselju Ripanj.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Naime, Merzijana je u trenutku nesreće bila u automobilu sa svojim suprugom Zoranom (56), kada je, kako se pretpostavlja, zbog neprilagođene brzine automobil marke "florida" sleteo sa puta i upao u Topčidersku reku.

- Nesreća se desila na raskrsnici Avalske ulice i Timočkog puta. Automobil je sleteo i nekoliko puta se prevrnuo, da bi potom završio na krovu u reci koja je plitka. Međutim, pretpostavlja se da je žena ostala bez svesti i da se nagutala vode. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt, dok je vozač s teškim povredama prevezen u Urgentni centar - rekao je izvor upućen u slučaj, piše Pink.

Prema rečima onih koji su poznavali nesrećnu porodicu, bračni par ima troje dece.

- Merzija je bila divna žena, iza sebe je ostavila dve ćerke i sina. Taj automobil su nedavno kupili. Neverovatno je da je tako nastradala jer ta reka skoro da nikad nije dublja od kolena - priča poznanica porodice Sušić i dodaje da vozač automobila nije životno ugrožen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading