(FOTO) Nema više mog sina Stefana! Ovo je mladić koji je stradao u nesreći kod Kruševca, reči njegovog oca slamaju

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

10.01.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila kod Kruševca odnela je život Stefanu (26) koji je iza sebe ostavio ožalošćene roditelje.

RepublikaFoto: youtube.com/ Vecernje novosti
Saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Stefan

U nesreći koja se dogodila jutros pre 7 sati, kada su se sudarili autobus kruševačkog "Jugoprevoza" i automobil "fijat punto", vozač automobila poginuo je na licu mesta, a žena, trudnica u poodmakloj trudnoći, koja se nalazila s njim u kolima transportovana je u bolnicu, gde je porođena carskim rezom.

Prema poslednjim informacijama, žena je i dalje kritično i zbog dodatnih komplikacija u toku je druga hirurška intervencija.

Saša Milenković, otac povređene porodilje Jovane i Teodore Milenković, jedan od preživelih u udesu kod Kruševcu.

 

 

- Ništa nismo mogli da učinimo! Nismo imali kud da idemo, gledao sam autobus, direktno je išao na nas - rekao je za Novosti povređeni Saša Milenković, koji je u "fiatu" bi na mestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

- Iz Kaonika smo išli ka Kruševcu, na krivini se našao autobus, direktno je udario na nas, viknuo sam nešto, ali to je bio kraj, samo nas je poneo – priča povređeni Saša Milenković, koji ne razmišlja o svojim povredama glave i stomaka, već samo u bolnici traži informacije o svojim ćerkama i tek rođenom unučetu.

Nesrećni čovek u prizemlju je čekao vreme za posete kako bi obišao ćerke, Jovanu, koja se tek porodila i koja je u teškom stanju i Teodoru, koja je van životne opasnosti i zbrinuta je na Odeljenju hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu.

 

 

Beba na aparatima

Kako saznaje "Blic", beba je reanimirana nakon što je rođena carskim rezom i hitno je prevezena u kragujevački Klinički centar. U teškom je stanju i lekari se bore za život novorođenčeta.

- Dete je primljeno u Centar za neonatologiju, i odmah su urađene sve protokolom predviđene mere reanimacije. Beba je intubirana i nalazi se na mehaničkoj ventilaciji. U teškom je i nestabilnom stanju, i pod stalnim nadzorom lekara specijalista neonatologije - rekla je za "Blic" portparolka KC Vanja Đorđević.

Telo Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta.

"Fiat" za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševca, dok je autobus išao iz suprotnog pravca, tzv. starim putem Kruševac - Niš.

Stefanov otac Miloš Ilić oprostio se od sina preko svog Fejsbuk profila potresnim rečima:

- Mog sina Stefana nema više - napisao je ožalošćeni otac u opisu fotografija nastradalog Stefana koje je objavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading