(FOTO) OVO je ubijeni Nebojša Marković koga je likvidirao plaćeni ubica!

Autor:

Hronika

09.01.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Marković ubijen je 5. januara ujutru ispred svog autombila dok je rasklapao kolica za bebe, i to sa više hitaca u glavu i grudi. Preminuo je na licu mesta.

RepublikaFoto: Republika
Ubijeni Nebojša Marković

Glavni osumnjičeni za ubistvo Markovića, Čab Der (38) iz Čantavira kod Subotice, i dalje je u bekstvu.

Potrage za Derom je u toku. Svi granični prelazi se nadgledaju, inspektori su do sada ispitali više od desetoro ljudi. Među njima su, navodno, poznanici osumnjičenog, kao i prijatelji žrtve.

Kako tvrdi jedan od članova porodice ubijenog za tu likvidaciju obećano mu je 10.000 evra, polovina pre, a druga polovina nakon izvršenog zločina.

Ubijeni je živeo sa suprugom i bebom, a navodno prava meta likvidatora bio je Markovićev zet člana "Pink Pantera" Aleksandra Šarca.

Podsećamo, na snimku koji smo ranije objavili  vidi se kako zastaje automobil iz kojeg izlazi muškarac u beloj jakni, izvlači pištolj iz torbe i puca u njega, potom ulazi u vozilo i beži u nepoznatom pravcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading