Devojka raskomadanog Milana predvidela njegovu smrt! Ovo su njene jezive tvrdnje

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

09.01.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sanjala sam ga taj dan kad je nestao i u snu sam mu rekla da se pazi. Posle sam ga sanjala da se nalazi pored reke i rekla sam da ga tamo traže. I našli su ga", ovo je kroz bolni plač ispričala, Jelena Angelovska (39) iz Švajcarske, devojka Milana Filipović (52) iz Kuršumlije koji je ubijen na zverski način. Ostaci njegovog tela pronađeni su jutros u kanalu Crvene vode u blizini Smedereva.

RepublikaFoto: facebook.com
Milan Filipović koji je nađen mrtav u blizini Smedereva

Vanbračni partneri R.P. (43) i S.P. (25) oboje iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su ubili Milana Filipović koji je živeo i u Švajcarskoj. Njegov nestanak je prijavljen 22. decembra 2018. godine.

- Moj Milan je upoznao S.P. preko društvene mreže gde je postavio oglas jer je tražio konobarice. Ponudio joj je da dođe u Švajcarsku da radi u kafiću. Ja sam ga upozoravala da to ne radi i da se čuva. Uvek sam imala neko šesto čulo koje me je upozoravalo kad treba nešto loše da se desi. Tako sam i sad osećala da će nešto njemu da se dogodi. Molila sam ga da me posluša, ali ovog puta nije - rekla je za Telegraf.rs Angelovska.

 

Filipović i Jelena su bili u vezi nekoliko meseci. Kako ona kaže on je bio divan, pošten i vredan čovek koji je želeo svima da pomogne.

Dva dana pre nego što je iz Švajcarske otišao za Srbiju Milan joj je pričao kako želi da stvore porodicu.

- Pričali smo da imamo devojčicu koja će da liči na njega. Pričao mi je da me voli najviše na svetu. On je najbolji, najjači i najhrabriji muškarac kog sam upoznala. On je jednostavno moja prva i jedina moja ljubav. Volela bih da mogu da ga vratim. Jedva sam čekala dan kad će da dođe po mene i da opet budemo zajedno - ispričala je grcajući u suzama  Jelena Angelovska.

Kad je Milan nestao, Jelena je, kako je ispričala, posumnjala da ga je S.P. otela uz nečiju pomoć i da žele da mu uzmu kombi. Nije ni slutila da će da se desi najgore.

Prema nezvaničnim saznanjima, teško ubistvo se najverovatnije dogodilo 22. decembra prošle godine, kada je i prijavljen nestanak.

Uvek ćeš ostati moja ljubav jedina, ti si moja sreća. Deo mene je otišao sa tobom. Volim te i uvek ću te pamtiti - uz ove reči se Jelena oprošta sa Milanom Foto: Privatna arhiva

Kako je policiji ispričala S.P, gnusno ubistvo dogodilo se u dvorištu porodične kuće osumnjičenih u Smederevu, a sam čin ubistva je navodno počinio R. P. i to udarcima lopatom po glavi, što je nezvanično predočeno Novostima i u tužilaštvu. Telo je u naredna tri dana bilo u kući i za to vreme, kako se veruje, R. P. je telo-iskomadao.

U kanalu reke nađeni su jutros ljudski ekstremiteti, dok je pre dva dana, u istom kanalu, u koji se ulivaju otpadne vode iz železare Smederevo, nađen trup starijeg muškarca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading