Platio huliganima da za Božić maltretiraju Srbe: Policija traga za albanskim ekstremistom sa Mirijeva

Autor: Republika

Hronika

08.01.2019

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica albanskih mladića koji su uznemiravali stanovnike Mirijeva i na najradosniji hrišćanski praznik ispisivali simbole terorističke UČK u snegu na automobilima kažnjeni su zatvorskim kaznama. Policija, kako saznajemo, sada traga za još jednim, starijim Albancem, koji im je platio da provociraju Srbe na Božić!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Ibo Bajramaj (20) i Špreson Bajramaj (22) iz Beograda i Danijel Krijeziju (25) iz Prizrena po odluci sudije za prekršaje provešće iza brave po 55 dana. Sumnja se da su dobili po 100 evra da prave haos u Ulici Koste Nađa u Mirijevu.

55 dana robijaće Albanci koji su provocirali narod na praznik

- Osim što su ispisali simbole UČK na oko 15 automobila, oni su i ulazili u zgrade i uznemiravali stanare.

Kucali su od vrata do vrata, tražili novac i pričali na albanskom jeziku. Mladići su za svega 100 evra pristali da provociraju srpski narod na njihov najradosniji praznik i ko zna šta su u stanju da urade za neki veći novac.

Zbog toga je odmah angažovana Služba protiv terorizma i sve jedinice su bile na najvišem mogućem nivou. Znamo ko je nalogodavac i nadamo se da će uskoro biti uhapšen - kaže naš sagovornik iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading