Otac poginule Ivane u očaju: Za 5 dana bi slavila rođendan! Umrla je sa ovom neostvarenom željom!

Autor: alo.rs

Hronika

06.01.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući, kada ju je udarila struja iz bojlera dok se tuširala.

Foto: facebook.com/Ivana Rosulj
Ivana Rošulj

Ona je taj dan oko 18 sati ušla u kupatilo da se okupa ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i lekara da je animiraju.

- Moja ćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš, te udarila u vodu i tuš kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona je pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu ćerku na podu – rekao je Ivica Rošulj, Ivanin otac.

On je ispričao da je Ivani srce radilo, te da su odmah pozvali Hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

- Lekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj devojčici nije bilo spasa – priča Ivanin otac.

Ivica priča da je njegova ćerka radila u fabrici u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebalo da pređe u firmu gde radi njena majka Stojanka.

RepublikaFoto: facebook.com/Ivana Rosulj

- Ivana je završila srednju školu, ali je htela da bude policajac. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnela zahtev za mesto policajke jer joj je to bila velika želja – rekao je on.

Otac tragično nastradale devojke jedva je prozborio da je ona 10. januara trebala da proslavi 24. rođendan.

- Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživeti – kaže otac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading